|
گوشي n97 |
ارسال پاسخ
|
صفحه 12> |
| نويسنده | |
nader_5
عضو جديد
ثبت نام: 28 آبان 1388 وضعيت: آفلاین ارسال ها: 8 |
نقل قول پاسخ
: گوشي n97ارسال شده : 12 اسفند 1388 در ساعت 1:39 عصر |
|
با سلام وعرض خسته نباشيد خدمت شما وهمكاران محترم من جديدا يك گوشي n97 خريده ام و 4عدد سي دي ويرايش چهارم كليك را دارم ولي برنامه هاي n97 را ندارد لطفا راهنمائي فرمائيد . با تشكر
|
|
| کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: | |
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
بازديد از صفحه اصلي کاربران
اضافه کردن به ليست دوستان
مدير سايت
مدیر کل سایت Nokiausers ثبت نام: 10 مهر 1382 محل سکونت: تهران وضعيت: آنلاین ارسال ها: 1351 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 12 اسفند 1388 در ساعت 2:36 عصر |
|
با سلام و تشکر از شما نرم افزارهای N97 در سی دی شماره یک مجموعه ( سی دی قرمز رنگ ) و در ابتدای ستون سمت چپ مجموعه برای شما قرار داده شده برای استفاده از نرم افزارهای گوشی خود کافیست بر روی مدل گوشی خودتون یعنی N97 کلیک کنید تا نرم افزارهای مجموعه به شما نمایش داده شوند و همینطور تم ها و بازیهای گوشی شما نیز در زیر همین قسمت قرار داده شده. موفق باشید. |
|
![]() |
|
nader_5
عضو جديد
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 25 اسفند 1388 در ساعت 10:14 صبح |
|
با سلام مجدد خدمت شما وهمكاران آخرين گوشي سري n كه در سي دي 1 كه به رنگ نارنجي است n95 مي باشد در صورتيكه گوشي من n97 است خواهشمندم راهنمائي فرمائيد ضمننا برنامه smartcom را از كجا تهيه كنم . با تشكر
|
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
مدیر کل سایت Nokiausers ثبت نام: 10 مهر 1382 محل سکونت: تهران وضعيت: آنلاین ارسال ها: 1351 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 25 اسفند 1388 در ساعت 11:10 صبح |
|
سلام شما ورژن قدیمی مجموعه (ویرایش چهارم) رو دارید. در حال حاضر ورژن 8 این مجموعه در بازار هست که برنامه های N97 هم داخل آن قرار داده شده البته بیشتر برنامه های گوشی N95 هم بر روی گوشی شما قابل نصب هست اما اگه برنامه های مخصوص گوشی خودتون به همراه برنامه SmartComGPS رو میخواهید باید مجموعه تاپ باکس ویرایش سوم رو تهیه کنید. موفق باشید. ويرايش شده بوسيله admin - 25 اسفند 1388 در ساعت 11:13 صبح |
|
![]() |
|
nader_5
عضو جديد
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 25 اسفند 1388 در ساعت 10:48 عصر |
|
سلام بي نهايت ممنون
|
|
| کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: admin | |
![]() |
|
nader_5
عضو جديد
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 2 فروردین 1389 در ساعت 8:43 عصر |
|
با سلام وتبريك سال نو من smartcom gpsرابا نقشه تهران را بعداز ساين شدن روي گوشي ام نصب كرده ام ولي چه هنگام فعال يا غيرفعال بودن gps نقشه ثابت است ونمي توانم محل ديگري را انتخاب كنم لطفا كمكم كنيد .با تشكر
|
|
![]() |
|
nader_5
عضو جديد
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 2 فروردین 1389 در ساعت 8:45 عصر |
|
با اينكه ميدانيد گوشي من n97 است .
|
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 3 فروردین 1389 در ساعت 11:42 صبح |
|
با سلام و آرزوی سالی خوش برای شما و تمامی کاربران با توجه به اینکه برنامه SmartCom GPS مخصوص گوشیهای سری60 ویرایش سوم هست ممکنه با چنین مشکلاتی مواجه بشین چون گوشی شما تاچ هست و بهتون توصیه میکنم حتماً بجای این برنامه برای گوشی N97 از برنامه گارمین که دارای امکانات بسیار بیشتری نیز هست استفاده کنید. این برنامه در سی دی شماره یک مجموعه تاپ باکس قرار داده شده و نیازی به ساین کردن هم نداره.
موفق باشید.
|
|
![]() |
|
nader_5
عضو جديد
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 13 فروردین 1389 در ساعت 9:47 صبح |
|
با سلام وتشكر از راهنمائي شما من گارمين رانصب كردم ومشگلي هم ندارم ولي در سي دي هاي كليك ويرايش 8 من بعضي از برنامه هاي ذكر شده روي جعبه را پيدا نكردم كه مزاحم شدم
1-تقويم هجري شمسي به همراه مبدل
2-دريافت ريز مكالمات - قرآن واذان با صوت - نرم افزار تعيين سن دقيق -وارسال اتوماتيك پيام كوتاه ضمننا اگر smartcom gps ورژن 1.56 راداريد محبت شمارا هرگز فراموش نخواهم كرد. با تشكر
|
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 14 فروردین 1389 در ساعت 12:25 عصر |
|
با سلام دلیل اینکه شما این برنامه ها رو پیدا نکردید اینه که بیشتر این برنامه ها در قسمت برنامه های سری 60 ویرایش سوم مجموعه قرار داده شده که البته این برنامه ها هم روی گوشی شما قابل اجراست برای اینکار کافیه یکی از گوشیهای سری 60 ویرایش سوم مثل گوشی N95 رو از لیست گوشی ها در سی دی شماره یک انتخاب کنید و سپس:
برای برنامه دریافت ریز مکالمات بدنبال برنامه Log Export و برای برنامه قرآن صوتی Quran Audio بگردید.
نرم افزارهای تقویم و مبدل و تعیین سن و ارسال اتوماتیک پیام کوتاه هم در سی دی شماره سه ( سبز رنگ ) مجموعه و در قسمت برنامه های سری 40 قرار داده شده که چون این برنامه ها جاوا هستند بر روی گوشی شما هم قابل نصب میباشند.
Age Caclulator 2.1 - Auto Send Msg's - PersianCalendar و ...
موفق باشید.
|
|
![]() |
|
ارسال پاسخ
|
صفحه 12> |
| تغيير انجمن | دسترسي هاي انجمن ![]() شما مي توانيد در اين انجمن موضوع جديد ارسال کنيد شما مي توانيد به موضوعات پاسخ دهيد شما نمي توانيد پيغام خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد پيغام خود را ويرايش کنيد شما نمي توانيد در اين انجمن فرم نظرسنجي بسازيد شما نمي توانيد در اين انجمن در فرم هاي نظر خواهي راي بدهيد |