|
طريقه راه اندازي |
ارسال پاسخ
|
| نويسنده | |
هوشنگ
ميهمان
|
نقل قول پاسخ
: طريقه راه اندازيارسال شده : 16 بهمن 1388 در ساعت 10:32 عصر |
|
سلام
طريقه نصب برنامه هاي شتاب سنج N82 رو ميخواستم |
|
| کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: | |
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
بازديد از صفحه اصلي کاربران
اضافه کردن به ليست دوستان
مدير سايت
مدیر کل سایت Nokiausers ثبت نام: 10 مهر 1382 محل سکونت: تهران وضعيت: آنلاین ارسال ها: 1351 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 17 بهمن 1388 در ساعت 11:10 صبح |
|
سلام دوست عزیز طریقه خاصی نداره فقط برای گوشیهای N95 یک پلاگین داشت که فکر کنم فیرم ویر های جدیدتر N95 هم نیازی به اون نداشته باشن و بعضی از برنامه های تحت شتابسنج نیاز به نصب پایتون دارن و خیلی هاشون هم نیازی به پایتون ندارن همین فقط فایل برنامه رو نصب کنید و استفاده کنید. موفق باشید. ويرايش شده بوسيله admin - 17 بهمن 1388 در ساعت 11:11 صبح |
|
![]() |
|
مرتضی
ميهمان
|
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 29 بهمن 1388 در ساعت 11:55 صبح |
|
سلام
من خدمات کامپیوتر دارم و سی دی نوکیا و سونی اریکسون شما رو خریداری کردم ولی وقتی سی دی ها رو کپی میکنم تو سیستم اتوران اون کتر نمیکنه . میخاستم بگین چجوری این مشکل رو حل کنم.
لطفا نگین که سی دی ها قابل کپی کردن نیست . چون وقتی مشتری میاد من نمیتونم دنبال سی دی های مخصوص موبایلی که مشتری داره بگردم.ونمیشه همه سی دی ها رو دم دست گذاشت لطفا سریع جواب بدیند
|
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
مدیر کل سایت Nokiausers ثبت نام: 10 مهر 1382 محل سکونت: تهران وضعيت: آنلاین ارسال ها: 1351 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 29 بهمن 1388 در ساعت 6:52 عصر |
|
با سلام مشکلی نداره مجموعه های جدید نوکیا یعنی ویرایش هشتم و سونی اریکسون ویرایش چهارم قفل ندارن و شما میتونید براحتی سی دی ها رو روی هاردتون کپی کنید فقط بعد از کپی کردن باید روی فایل Autorun.exe کلیک کنید تا بصورت اتوران اجرا بشه. |
|
![]() |
|
amin
ميهمان
|
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 4 اردیبهشت 1389 در ساعت 11:09 عصر |
|
ba arze salam o khaste nabashid man gooshim 5530 nokiast vali nemitonam conect sham khatam irancele bayad che kar konam?
|
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 5 اردیبهشت 1389 در ساعت 10:37 صبح |
|
شما احتمالاً تنظیمات مربوط به GPRS رو انجام ندادید و یا اشتباه انجام دادید به سایت ایرانسل مراجعه کنید و تنظیمات مربوطه رو انجام بدین. |
|
![]() |
|
AMIR
ميهمان
|
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 18 اردیبهشت 1389 در ساعت 6:10 عصر |
|
سلام
طريقه نصب برنامه هاي GPS N95 رو ميخواستم |
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 19 اردیبهشت 1389 در ساعت 1:22 عصر |
|
سلام دوست عزیز آموزش و طریقه نصب کامل برنامه های GPS به همراه آموزش صوتی و تصویری در مجموعه تاپ باکس برای شما قرار داده شده در صورتیکه مشکلی در هنگام نصب دارید عنوان کنید تا راهنمائیتون کنم.
ويرايش شده بوسيله admin - 19 اردیبهشت 1389 در ساعت 1:23 عصر |
|
![]() |
|
ارسال پاسخ
|
| تغيير انجمن | دسترسي هاي انجمن ![]() شما مي توانيد در اين انجمن موضوع جديد ارسال کنيد شما مي توانيد به موضوعات پاسخ دهيد شما نمي توانيد پيغام خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد پيغام خود را ويرايش کنيد شما نمي توانيد در اين انجمن فرم نظرسنجي بسازيد شما نمي توانيد در اين انجمن در فرم هاي نظر خواهي راي بدهيد |