صفحه اصلي انجمن صفحه اصلي انجمن > برنامه های گوشيهای نوکيا > آموزش نصب برنامه ها
  ارسال های جدید ارسال های جدید
  پرسش و پاسخ پرسش و پاسخ  جستجو در انجمن   ثبت نام ثبت نام  ورود ورود

طريقه راه اندازي

ارسال پاسخ ارسال پاسخ
نويسنده
پيغام
هوشنگ براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول هوشنگ نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام : طريقه راه اندازي
    ارسال شده : 16 بهمن 1388 در ساعت 10:32 عصر
سلام
طريقه نصب برنامه هاي شتاب سنج N82 رو ميخواستم
بازگشت به بالاي صفحه
admin براي نمايش ليست كليك كنيد
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

ثبت نام: 10 مهر 1382
وضعيت: آفلاین
  نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 17 بهمن 1388 در ساعت 11:10 صبح

سلام دوست عزیز طریقه خاصی نداره فقط برای گوشیهای N95 یک پلاگین داشت که فکر کنم فیرم ویر های جدیدتر N95 هم نیازی به اون نداشته باشن و بعضی از برنامه های تحت شتابسنج نیاز به نصب پایتون دارن و خیلی هاشون هم نیازی به پایتون ندارن همین فقط فایل برنامه رو نصب کنید و استفاده کنید.

موفق باشید.

ويرايش شده بوسيله admin - 17 بهمن 1388 در ساعت 11:11 صبح
بازگشت به بالاي صفحه
مرتضی براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول مرتضی نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 29 بهمن 1388 در ساعت 11:55 صبح
سلام
من خدمات کامپیوتر دارم و سی دی نوکیا و سونی اریکسون شما رو خریداری کردم ولی وقتی سی دی ها رو کپی میکنم تو سیستم  اتوران اون کتر نمیکنه . میخاستم بگین چجوری این مشکل رو حل کنم.
لطفا نگین که سی دی ها قابل کپی کردن نیست . چون وقتی مشتری میاد من نمیتونم دنبال سی دی های مخصوص موبایلی که مشتری داره بگردم.ونمیشه همه سی دی ها رو  دم دست گذاشت   لطفا سریع جواب بدیند
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 29 بهمن 1388 در ساعت 6:52 عصر

با سلام مشکلی نداره مجموعه های جدید نوکیا یعنی ویرایش هشتم و سونی اریکسون ویرایش چهارم قفل ندارن و شما میتونید براحتی سی دی ها رو روی هاردتون کپی کنید فقط بعد از کپی کردن باید روی فایل Autorun.exe کلیک کنید تا بصورت اتوران اجرا بشه.

بازگشت به بالاي صفحه
amin براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول amin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 4 اردیبهشت 1389 در ساعت 11:09 عصر
ba arze salam o khaste nabashid man gooshim 5530 nokiast vali nemitonam conect sham khatam irancele bayad che kar konam?
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 5 اردیبهشت 1389 در ساعت 10:37 صبح

شما احتمالاً تنظیمات مربوط به GPRS رو انجام ندادید و یا اشتباه انجام دادید به سایت ایرانسل مراجعه کنید و تنظیمات مربوطه رو انجام بدین.

بازگشت به بالاي صفحه
AMIR براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول AMIR نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 18 اردیبهشت 1389 در ساعت 6:10 عصر
سلام
طريقه نصب برنامه هاي GPS N95 رو ميخواستم
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 19 اردیبهشت 1389 در ساعت 1:22 عصر
سلام دوست عزیز آموزش و طریقه نصب کامل برنامه های GPS به همراه آموزش صوتی و تصویری در مجموعه تاپ باکس برای شما قرار داده شده در صورتیکه مشکلی در هنگام نصب دارید عنوان کنید تا راهنمائیتون کنم.

ويرايش شده بوسيله admin - 19 اردیبهشت 1389 در ساعت 1:23 عصر
بازگشت به بالاي صفحه
 ارسال پاسخ ارسال پاسخ

پاسخ سريع
نام:

پيغام:
   فعال کردن كدهاي انجمن براي ويرايش متون
كد امنيتي:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code بارگذاري كد جديد
CAPTCHA Software by Web Wiz CAPTCHA version 4.0 wwf
Copyright ©2005-2008 Web Wiz
لطفاًً كد امنيتي را دقيقاً مطابق آنچه كه در تصوير نشان داده مي شود وارد كنيد.
كوكي ها بايد در مرورگر شما فعال باشد.

تغيير انجمن دسترسي هاي انجمن براي نمايش ليست كليك كنيد

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz