صفحه اصلي انجمن صفحه اصلي انجمن > نکات کاربردی > نکات مهم گوشيهای نوکيا
  ارسال های جدید ارسال های جدید
  پرسش و پاسخ پرسش و پاسخ  جستجو در انجمن   ثبت نام ثبت نام  ورود ورود

خريد اينترنتي نرم افزار و نرسيدن محصول

ارسال پاسخ ارسال پاسخ
نويسنده
پيغام
ali ansari براي نمايش ليست كليك كنيد
عضو جديد
عضو جديد
آواتار

ثبت نام: 26 فروردین 1387
وضعيت: آفلاین
  نقل قول ali ansari نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام : خريد اينترنتي نرم افزار و نرسيدن محصول
    ارسال شده : 11 بهمن 1388 در ساعت 7:52 عصر
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت مدير محترم سايت .
من محصول يك كليك POCKET PC را خريد اينترنتي اينترنتي با پست پيشتاز خريد كردم كه پست پيشتاز 24 ساعته ميرسه ولي از مورخه 6/11/88 شماره قيش را ايميل زدم تا الان مورخه 11/11/88 پنج روز شده و هنوز محصول به دستم نرسيده ، لطفا راهنمايي كنيد چكار بايد كنم . شماره تماسي اگر هست در سايت قرار دهيد تا تماس بگيرم كه چرا هنوز به دستم نرسيده . شرمنده از اينكه مزاحمتون شدم .
                      با تشكر
بازگشت به بالاي صفحه
admin براي نمايش ليست كليك كنيد
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

ثبت نام: 10 مهر 1382
  نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 11 بهمن 1388 در ساعت 8:12 عصر
سلام علی جان شما از چه سایتی خرید کردید؟ چون سایت اینترنتی ما هنوز راه اندازی نشده. اگه از سایت gdshop خرید کردید این سایت از مراکز پخش محصولات ما هست که البته بازهم مشکلی نیست و در صورتیکه از سایت gdshop.ir خرید کردید عنوان کنید تا سریعاً براتون شماره تماس این مرکز پخش رو ارسال کنم و قضیه رو پیگیری کنیم. در هر صورت تا هفته آینده فروشگاه اینترنتی سایت خودمون هم راه اندازی میشه که میتونید براحتی محصولات موردنظرتون رو تهیه کنید و کاربران عزیز با این مشکلات مواجه نشن.

موفق باشید.
بازگشت به بالاي صفحه
عضو جديد
عضو جديد
آواتار

نقل قول ali ansari نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 12 بهمن 1388 در ساعت 9:12 عصر
با عرض سلام خدمت شما از اينكه سريع جواب داديد متشكرم. بله جناب مدير من از سايت gdshop.ir خريد كردم تا الان كه از سايت ديگري خريد ميكردم يكي دو روزه به دستم ميرسيد، لطفا شماره تماس را در سايت قرار دهيد تا بتونم پيگيري كنم .       با تشكر
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 13 بهمن 1388 در ساعت 10:37 صبح

سلام علی جان بله حق با شماست و باید یکی دو روزه به دستتون می رسید که احتمالا مشکلی پیش اومده و ارسال نشده. در هر صورت شما با شماره 88929211 مرکز پخش ایرانیان تماس بگیرید و مشکلتون رو عنوان کنید و شماره فیش و غیره رو بهشون بگید تا پیگیری کنند اگه هم مشکلی بود در همین قسمت عنوان کنید تا خودم براتون پیگیری کنم و خیالتون راحت راحت باشه فقط من از اینکه محصول دیر به دستتون میرسه ازتون عذر میخوام.

موفق باشید.
بازگشت به بالاي صفحه
عضو جديد
عضو جديد
آواتار

نقل قول ali ansari نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 17 بهمن 1388 در ساعت 1:54 عصر
با عرض سلام و خسته نباشيد.
خيلي خيلي متشكر از اين كه شماره تماس را در سايت قرار داديد،من تماس گرفتم روز بعد محصول به دستم رسيد.
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 18 بهمن 1388 در ساعت 10:33 صبح

سلام علی جان خوشحالم که مشکلتون بر طرف شد.

موفق باشید.

بازگشت به بالاي صفحه
 ارسال پاسخ ارسال پاسخ

پاسخ سريع
نام:

پيغام:
   فعال کردن كدهاي انجمن براي ويرايش متون
كد امنيتي:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code بارگذاري كد جديد
CAPTCHA Software by Web Wiz CAPTCHA version 4.0 wwf
Copyright ©2005-2008 Web Wiz
لطفاًً كد امنيتي را دقيقاً مطابق آنچه كه در تصوير نشان داده مي شود وارد كنيد.
كوكي ها بايد در مرورگر شما فعال باشد.

تغيير انجمن دسترسي هاي انجمن براي نمايش ليست كليك كنيد

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz