صفحه اصلي انجمن صفحه اصلي انجمن > نکات کاربردی > نکات مهم گوشيهای نوکيا
  ارسال های جدید ارسال های جدید
  پرسش و پاسخ پرسش و پاسخ  جستجو در انجمن   ثبت نام ثبت نام  ورود ورود

KHARABIE MEMORY CARTE 5800

ارسال پاسخ ارسال پاسخ صفحه  12>
نويسنده
پيغام
ERIK12345 براي نمايش ليست كليك كنيد
عضو جديد
عضو جديد
آواتار

ثبت نام: 10 دی 1388
وضعيت: آفلاین
  نقل قول ERIK12345 نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام : KHARABIE MEMORY CARTE 5800
    ارسال شده : 19 دی 1388 در ساعت 12:41 عصر
MAN VAGHTI MEMORY CARTE GOOSHI RA DAR AVRDAM VA GOZASHTAM TOOYE RAMREADER BAD AZ OON VAGHTI MEMORY CART RA DAKHELE GOOSHI MIZARAM EROR MIDE MIGE(DISK ERORR.) LOTFAN RAHNMAYI KONID?????
بازگشت به بالاي صفحه
admin براي نمايش ليست كليك كنيد
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

ثبت نام: 10 مهر 1382
وضعيت: آنلاین
  نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 20 دی 1388 در ساعت 7:31 صبح

مجدداً مموری کارتتون رو داخل رم ریدر بذارین و ببینید محتویات داخل مموری کارتتون رو مشاهده میکنید یا خیر. در صورتیکه اطلاعات مموری کارت بر روی کامپیوتر به شما نمایش داده میشود ابتدا از اطلاعاتتون روی کامپیوتر یک نسخه پشتیبان تهیه کنید و مموری کارت گوشیتون رو فرمت کنید.

بازگشت به بالاي صفحه
مهدی صادقی براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول مهدی صادقی نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 6 اسفند 1388 در ساعت 12:34 عصر
سلام منم مموری رو از گوشی در اوردم با Micro SD وصل کردم به کامپیوتر یه درایو اضافه میشه به اسم Removable Disk نه به اسم مموری وقتی میخام بازش کنم به هر روشی دبل کلیک یا folder یا exploreیا enter یا کلیک راست open میگه باید فرمت شه منم میگم رو چشم اما ویندوز میگه windows unable to complete format وقتی وصلش میکنم به n82به اصطلاح هک شده با hellox و ... میگه  memory card corrupted با گوشی هم فورمت نمیشه با سرچای اینترنت کارای زیادی کردم اول فهمیدم شاید مال remove memory card نکردن ودر آوردن گوشی با شه که سهوا کرده باشم یا safely remove harware نکردن باشه بگذریم من با نرم افزارهای زیر سعی کردم مموری رو فورمت یا ریکاوری کنم اما نشد که نشد یا مموری رو نمیشناخت یا میشناخت نمیتونست فورمت کنه
HP USB Disk Storage Format Tool
 SDFormatter V2.0
smart flash recovery
okoker removable data recovery
bootable disk creators
,....
 با روش کلیک راست روMy camputer و زدن manage و بقیه مراحل برای فورمت هم جواب نداد.
SD هم قفل نبوده از اون وقت تا حالا
من باید راهشو پیدا منم چون تا حالا خیلی وقت روش گذاشتم هر چی سایت ایرانی و خارجی بود زیرو رو کردم لطفا کمک کنید مرسی به خاطر کمک هاتون!سی دی خوبیه!!!!!!!!!!!!!!    

بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 7 اسفند 1388 در ساعت 11:53 صبح

سلام مهدی جان به نظر من دو حالت داره یا روی مموری کارت شما رمز گذاشته شده البته اگه سی دی تاپ باکس رو داشته باشید و گوشیتون هم که همونطور که گفتین هک شده و تا بحال موفق به فرمت کردن مموری کارتتون نشده باشید میتونید براحتی ببینید که آیا پسورد داره یا خیر و پسورد رو بازیابی کنید. و یا اینکه مموری کارتتون سوخته که همونطور که خودتون هم گفتید بیشتر در اثر عدم استفاده از گزینه Safely Remove در هنگام خارج کردن مموری کارت هست.

موفق باشید.
بازگشت به بالاي صفحه
hossien براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول hossien نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 21 فروردین 1389 در ساعت 2:36 عصر

نمیدونم مموری گوشی من سوخته یا نه؟در قسمت مموری کارد مینویسه کارت حافظه نصب نشده-گوشیم 5800-مموری میکرو

بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 21 فروردین 1389 در ساعت 6:13 عصر

مموری کارتتون رو روی یک گوشی دیگه تست کنید.

بازگشت به بالاي صفحه
مهدی براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول مهدی نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 20 تیر 1389 در ساعت 12:16 عصر
chetori memory cardamo format konam    (5800 )
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 20 تیر 1389 در ساعت 1:24 عصر
Tools-Utility-Memory--> Format Memory Card
بازگشت به بالاي صفحه
نیما براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول نیما نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 10 شهریور 1389 در ساعت 5:06 عصر
اگه زحمت نیسست چندتارمزنوکیاروبفرستید
بازگشت به بالاي صفحه
نوکیا براي نمايش ليست كليك كنيد
مدير گروه
مدير گروه

مدیر بخش بازیها

ثبت نام: 13 مهر 1385
وضعيت: آفلاین
  نقل قول نوکیا نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 11 شهریور 1389 در ساعت 11:52 صبح
شما چه رمزهایی رو نیاز دارید تا راهنمائیتون کنیم؟
بازگشت به بالاي صفحه
 ارسال پاسخ ارسال پاسخ صفحه  12>

تغيير انجمن دسترسي هاي انجمن براي نمايش ليست كليك كنيد

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz