صفحه اصلي انجمن صفحه اصلي انجمن > سرگرمی ها > بازی های گوشيهای نوکيا
  ارسال های جدید ارسال های جدید
  پرسش و پاسخ پرسش و پاسخ  جستجو در انجمن   ثبت نام ثبت نام  ورود ورود

مشکل در نصب بازی های N-Gage

ارسال پاسخ ارسال پاسخ صفحه  123>
نويسنده
پيغام
kh براي نمايش ليست كليك كنيد
عضو جديد
عضو جديد

ثبت نام: 17 مهر 1388
وضعيت: آفلاین
  نقل قول kh نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام : مشکل در نصب بازی های N-Gage
    ارسال شده : 20 مهر 1388 در ساعت 5:57 صبح
سلام و خسته نباشید. بازی های مجموعه top box3 روی گوشی من نصب نمیشن(N95-8gb). وقتی که میرم تو برنامه N-gage شروع می کنه به اینستال کردن بازی ولی بعد از مدتی این پیغامو میده:the file corrupted. delet it?
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
بازگشت به بالاي صفحه
admin براي نمايش ليست كليك كنيد
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

ثبت نام: 10 مهر 1382
وضعيت: آنلاین
  نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 20 مهر 1388 در ساعت 8:39 عصر

با سلام آیا شما گوشیتون رو از طریق غیر فعال سازی ساین و فایل HelloOX2 هک کردین یا خیر چون قبل از نصب بازیهای N-Gage همونطور که در مجموعه هم توضیح داده شده شما حتماً باید ابتدا برنامه HelloOX2 رو ساین و سپس بر روی گوشیتون نصب کنید. دقت کنید که بعد از غیر فعال سازی ساین گوشیتون، ابتدا بازیها رو نصب کنید و سپس طبق آموزش حتماً گوشیتون رو از حالت هک خارج کنید و بازیها رو اجرا کنید. مطمئن باشید که مشکلتون بر طرف میشه چون این بازیها بر روی گوشی N95 تست شدند.

موفق باشید.
کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: kh
بازگشت به بالاي صفحه
yoshi براي نمايش ليست كليك كنيد
عضو جديد
عضو جديد
آواتار

ثبت نام: 16 آبان 1388
  نقل قول yoshi نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 16 آبان 1388 در ساعت 4:48 عصر
اولا بجاي پيغام ممينوشتيد سوال بهتر بود دوما مشكل من با e75نصب نشدن ngage 1.4 هستش وucplayer هم خطاي مجوز ميده
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 16 آبان 1388 در ساعت 5:17 عصر

شما هم ابتدا باید گوشیتون رو از طریق برنامه HelloOX2 که در مجموعه به همراه آموزش قرار داده شده هک کنید ( قسمت غیرفعال سازی ساین ) و بعد کلاینت N-Gage 1.40 رو نصب کنید و بعد از اینکار در هنگام نصب هیچ برنامه ای با خطای مجوز مواجه نخواهید شد.

بازگشت به بالاي صفحه
محمدرضا براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول محمدرضا نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 11:57 صبح
سلام خسته نباشید من گوشیمو موقع هک کردن با برنامه Hello0x2 روی قسمت Map Driving  میره و بعد از اونجا خارج میشه. لطف می کنید بگید چی کار کنم ورژن گوشیم 20.0.027 مدل نوکیا N97  هستش
ممنون
کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: Soleimani1991
بازگشت به بالاي صفحه
Soleimani1991 براي نمايش ليست كليك كنيد
عضو جديد
عضو جديد

ثبت نام: 23 دی 1388
  نقل قول Soleimani1991 نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 12:21 عصر
سلام خسته نباشید من گوشیمو موقع هک کردن با برنامه Hello0x2 روی قسمت Map Driving  میره و بعد از اونجا خارج میشه. لطف می کنید بگید چی کار کنم ورژن گوشیم 20.0.027 مدل نوکیا N97  هستش

یا اگر هم برنامه NGage مخصوص N97 رو نصب می کنم موقع نصب بازی میگه که فایل خراب است باید پاک شود. میشه راهنمایی ام کنید.
ممنون
Just God
بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 12:34 عصر

با سلام متاسفانه هنوز ورژنی از HelloOX که قادر به هک فیرم ویر 20.0.027 گوشی N97 باشه تولید نشده و در حال حاضر شما تنها میتونید از روش ساین کردن، برنامه های موردنظرتون رو بر روی گوشی نصب کنید.

موفق باشید.
کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: Soleimani1991
بازگشت به بالاي صفحه
Soleimani1991 براي نمايش ليست كليك كنيد
عضو جديد
عضو جديد

ثبت نام: 23 دی 1388
  نقل قول Soleimani1991 نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 2:40 عصر

من وقتی Nokia Map Loader  رو دانلود کردم موقع نصب همش waiting  میده و وسایلی رو پیدا نمی کنه برای نصب میشه راهنمایی کنید.

متشکرم ممنون
Just God
بازگشت به بالاي صفحه
مهدی براي نمايش ليست كليك كنيد
ميهمان
ميهمان
  نقل قول مهدی نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 26 بهمن 1388 در ساعت 1:23 صبح

سلام. .گوشیم n95عادی ومیخوام بازیهای n.gageرو نصب کنم باید چکار کنم وکجا ساینو بدست بیارم.مرسی

بازگشت به بالاي صفحه
مدير سايت
مدير سايت
آواتار
مدیر کل سایت Nokiausers

نقل قول admin نقل قول  ارسال پاسخپاسخ لينك مستقيم به اين پيغام ارسال شده : 26 بهمن 1388 در ساعت 10:30 صبح
نوشته شده بوسیله Soleimani1991

من وقتی Nokia Map Loader  رو دانلود کردم موقع نصب همش waiting  میده و وسایلی رو پیدا نمی کنه برای نصب میشه راهنمایی کنید.

متشکرم ممنون

برنامه PC Suite رو از روی کامپیوترتون ببندید. گوشیتون رو به کامپیوتر متصل کنید و گزینه Data Transfer رو انتخاب کنید و برنامه Map Loader رو باز کنید.

موفق باشید.
بازگشت به بالاي صفحه
 ارسال پاسخ ارسال پاسخ صفحه  123>

تغيير انجمن دسترسي هاي انجمن براي نمايش ليست كليك كنيد

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz