|
مشکل در نصب بازی های N-Gage |
ارسال پاسخ
|
صفحه 123> |
| نويسنده | |
kh
عضو جديد
ثبت نام: 17 مهر 1388 وضعيت: آفلاین ارسال ها: 3 |
نقل قول پاسخ
: مشکل در نصب بازی های N-Gageارسال شده : 20 مهر 1388 در ساعت 5:57 صبح |
|
سلام و خسته نباشید. بازی های مجموعه top box3 روی گوشی من نصب نمیشن(N95-8gb). وقتی که میرم تو برنامه N-gage شروع می کنه به اینستال کردن بازی ولی بعد از مدتی این پیغامو میده:the file corrupted. delet it?
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
|
|
| کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: | |
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
بازديد از صفحه اصلي کاربران
اضافه کردن به ليست دوستان
مدير سايت
مدیر کل سایت Nokiausers ثبت نام: 10 مهر 1382 محل سکونت: تهران وضعيت: آنلاین ارسال ها: 1351 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 20 مهر 1388 در ساعت 8:39 عصر |
|
با سلام آیا شما گوشیتون رو از طریق غیر فعال سازی ساین و فایل HelloOX2 هک کردین یا خیر چون قبل از نصب بازیهای N-Gage همونطور که در مجموعه هم توضیح داده شده شما حتماً باید ابتدا برنامه HelloOX2 رو ساین و سپس بر روی گوشیتون نصب کنید. دقت کنید که بعد از غیر فعال سازی ساین گوشیتون، ابتدا بازیها رو نصب کنید و سپس طبق آموزش حتماً گوشیتون رو از حالت هک خارج کنید و بازیها رو اجرا کنید. مطمئن باشید که مشکلتون بر طرف میشه چون این بازیها بر روی گوشی N95 تست شدند. موفق باشید.
|
|
| کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: kh | |
![]() |
|
yoshi
عضو جديد
ثبت نام: 16 آبان 1388 وضعيت: آفلاین ارسال ها: 1 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 16 آبان 1388 در ساعت 4:48 عصر |
|
اولا بجاي پيغام ممينوشتيد سوال بهتر بود دوما مشكل من با e75نصب نشدن ngage 1.4 هستش وucplayer هم خطاي مجوز ميده
|
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
مدیر کل سایت Nokiausers ثبت نام: 10 مهر 1382 محل سکونت: تهران وضعيت: آنلاین ارسال ها: 1351 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 16 آبان 1388 در ساعت 5:17 عصر |
|
شما هم ابتدا باید گوشیتون رو از طریق برنامه HelloOX2 که در مجموعه به همراه آموزش قرار داده شده هک کنید ( قسمت غیرفعال سازی ساین ) و بعد کلاینت N-Gage 1.40 رو نصب کنید و بعد از اینکار در هنگام نصب هیچ برنامه ای با خطای مجوز مواجه نخواهید شد. |
|
![]() |
|
محمدرضا
ميهمان
|
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 11:57 صبح |
|
سلام خسته نباشید من گوشیمو موقع هک کردن با برنامه Hello0x2 روی قسمت Map Driving میره و بعد از اونجا خارج میشه. لطف می کنید بگید چی کار کنم ورژن گوشیم 20.0.027 مدل نوکیا N97 هستش
ممنون
|
|
| کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: Soleimani1991 | |
![]() |
|
Soleimani1991
عضو جديد
ثبت نام: 23 دی 1388 محل سکونت: Tehran وضعيت: آفلاین ارسال ها: 2 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 12:21 عصر |
|
سلام خسته نباشید من گوشیمو موقع هک کردن با برنامه Hello0x2 روی قسمت Map Driving میره و بعد از اونجا خارج میشه. لطف می کنید بگید چی کار کنم ورژن گوشیم 20.0.027 مدل نوکیا N97 هستش
یا اگر هم برنامه NGage مخصوص N97 رو نصب می کنم موقع نصب بازی میگه که فایل خراب است باید پاک شود. میشه راهنمایی ام کنید.
ممنون
|
|
|
Just God
|
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 12:34 عصر |
|
با سلام متاسفانه هنوز ورژنی از HelloOX که قادر به هک فیرم ویر 20.0.027 گوشی N97 باشه تولید نشده و در حال حاضر شما تنها میتونید از روش ساین کردن، برنامه های موردنظرتون رو بر روی گوشی نصب کنید. موفق باشید.
|
|
| کاربرانی که به خاطر این مطلب تشکر کرده اند: Soleimani1991 | |
![]() |
|
Soleimani1991
عضو جديد
ثبت نام: 23 دی 1388 محل سکونت: Tehran وضعيت: آفلاین ارسال ها: 2 |
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 23 بهمن 1388 در ساعت 2:40 عصر |
|
من وقتی Nokia Map Loader رو دانلود کردم موقع نصب همش waiting میده و وسایلی رو پیدا نمی کنه برای نصب میشه راهنمایی کنید. متشکرم ممنون
|
|
|
Just God
|
|
![]() |
|
مهدی
ميهمان
|
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 26 بهمن 1388 در ساعت 1:23 صبح |
|
سلام. .گوشیم n95عادی ومیخوام بازیهای n.gageرو نصب کنم باید چکار کنم وکجا ساینو بدست بیارم.مرسی |
|
![]() |
|
admin
شناسنامه اعضاء
ارسال پيام خصوصي
جستجوي پيغام كاربران
مدير سايت
نقل قول پاسخ
ارسال شده : 26 بهمن 1388 در ساعت 10:30 صبح |
برنامه PC Suite رو از روی کامپیوترتون ببندید. گوشیتون رو به کامپیوتر متصل کنید و گزینه Data Transfer رو انتخاب کنید و برنامه Map Loader رو باز کنید.
موفق باشید.
|
|
![]() |
|
ارسال پاسخ
|
صفحه 123> |
| تغيير انجمن | دسترسي هاي انجمن ![]() شما مي توانيد در اين انجمن موضوع جديد ارسال کنيد شما مي توانيد به موضوعات پاسخ دهيد شما نمي توانيد پيغام خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد پيغام خود را ويرايش کنيد شما نمي توانيد در اين انجمن فرم نظرسنجي بسازيد شما نمي توانيد در اين انجمن در فرم هاي نظر خواهي راي بدهيد |